واکنش تهران به اتهام دخالت در انتخابات آمریکا
اکوایران: سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نسبت به اتهامات اخیر وزارت امنیت داخلی آمریکا مبنی بر دخالت ایران در انتخابات آمریکا واکنش نشان داد.
به گزارش اکوایران به نقل از ایسنا؛ سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران گزارش وزارت امنیت داخلی ایالات متحده مبنی بر استفاده ایران از هوش مصنوعی برای انتشار اطلاعات جعلی در ارتباط با انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را بیاساس و مردود دانست.
اسماعیل بقائی در موضعگیری رسانهای خود تأکید کرد که این ادعاها تکراری و با انگیزههای سیاسی مطرح میشوند و هدف آنها مصارف سیاسی داخلی آمریکا است.
وی همچنین خاطرنشان کرد که دولت آمریکا با سابقه طولانی در مداخله غیرقانونی در امور داخلی دیگر کشورها، در جایگاهی نیست که بتواند چنین اتهاماتی را به سایر کشورها وارد کند. بقائی تأکید کرد که این اتهامات هیچگونه مبنای واقعی ندارند و صرفاً در چارچوب سیاستهای داخلی آمریکا مطرح میشوند.
وزارت امنیت ملی ایالات متحده در ارزیابی سالانهی تهدیدات علیه این کشور، مدعی شده بود که چین، روسیه و ایران از هوش مصنوعی برای انتشار اطلاعات جعلی یا تفرقهافکنانه با هدف اختلال در انتخابات ریاستجمهوری این کشور استفاده میکنند. این ادعاها با نزدیک شدن به انتخابات ۵ نوامبر (۱۵ آبان) افزایش یافته است. در این گزارش، روسیه به ایجاد سایتهای جعلی با استفاده از هوش مصنوعی متهم شده که مطالب نادرست درباره مهاجرت منتشر میکنند. همچنین، ایران به تشویق اعتراضات مرتبط با درگیریهای غزه در خاک آمریکا متهم شده است. وزارت امنیت آمریکا از این کشورها به عنوان تهدیدهایی برای انسجام اجتماعی آمریکا یاد کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نبرد غولها در میانه بازی بزرگ؛ چگونه پوتین و بن سلمان جهان را به لرزه درآوردند؟
-
معاون سازمان انرژی اتمی: ایران ظرفیت غنی سازی را به شکل قابل ملاحظهای افزایش میدهد/ مجموعهای از سانتریفیوژهای پیشرفته را بکار میگیریم
-
توئیت جدید علی لاریجانی؛ شروط اصلی ایران برای مذاکره با آمریکا
-
ایران وارد فاز مهاجرت عام شده است
-
پیام موشکی پوتین به غرب: در جنگ دخالت نکنید!
-
عزل فرماندار بندر انزلی در پی توهین به اصحاب رسانه؛ ماجرا چه بود؟
-
تشخیص علم و غیرعلم در اقتصاد
-
اعلام رسمی قیمت جدید محصولات سایپا/ بیشترین افزایش قیمت متعلق به کدام خودرو بود؟
-
لحظه تعیین کننده جنگ؛ چگونه پوتین از خط قرمز دکترین بازدارندگی جنگ سرد عبور کرد؟