پیش بینی بازار سرمایه؛
رشد تورمی بورس در راه است؟
اکوایران: به نظر می رسد برای معاملات فردا در بازارسرمایه، صنایع دلارمحور با رشد و صعود مواجه باشند و اقبال به این صنعت افزایش خواهند یافت
![رشد تورمی بورس در راه است؟](https://cdn.ecoiran.com/thumbnail/aZBoRcby8lGH/oZRmDytQCqPbx64THpRbAF899BMitgIDSfP66penUZ6m9xMsVHbWjBoW4bIRHlTclq6Z_b1l_bR3FJ_vqz--jHNGAIoTYE5F_4ngQ9jVKYg,/%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1+%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3+%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش اکوایران، بازار سرمایه در روز 20 بهمن ماه 1403 تعطیل اعلام شد، ولی در تاریخ مذکور بازارهای موازی نظیر طلا، سکه و دلار در حال رکوردشکنی هستند. نرخ دلار در روی که گذشت تا مرز 90 هزار تومان رفت و در کنار این قیمت، بازار طلا و سکه هم با رشد عجیبی همراه بود.
به نظر می رسد برای معاملات فردا در بازارسرمایه، صنایع دلارمحور با رشد و صعود مواجه باشند و اقبال به این صنعت بیشتر خواهد شد. همچنین در بلندمدت بازارسرمایه رشد خوبی دارد، ولی در کوتاه مدت بازار طلا کوردشکنی خواهد کرد.
نرخ دلار در مرز 90 هزار تومان
ندا کریمی – کارشناس بازارسرمایه در گفت و گوی اختصاصی با اکوایران گفت: در یک هفته اخیر قیمت دلار حدود در بازار آزاد حدود ده درصد رشد را تجربه کرد و به مرز 90 هزار تومانی رسید؛ این درحالی است که قیمت دلار موثر عمده شرکت ها (دلار بازار مبادله) بدون تغییر و در محدوده 67 هزار تومانی باقی مانده است.
وی در ادامه افزود: فاصله این دو نرخ بعد از افت فصل پاییز مجددا روندی رو به رشد به خود گرفته و به محدوده 33 درصد رسیده است که این امر منجر به رشد کم تر سود شرکت ها نسبت به تورم می شود؛ همچنین باعث ورود نقدینگی اشخاص به بازارهای سفته بازی مانند طلا و ارز خواهد شد.
اقبال به سمت صنایع دلاری
این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: به نظر می رسد معاملات فردا شرکت هایی که تحت تاثیر دلار بازار آزاد هستند است؛ در کنار رشد دلار گروه خودرو که با تغییر هیات مدیره ایران خودرو و شکل گیری مدیریت بخش خصوصی بر این شرکت فصل جدیدی را شکل داده اند نیز با اقبال بازار مواجه خواهد شد.
به گفته کریمی؛ رقابت محصولات در بورس کالا هم عامل تاثیرگذار مهمی در روند معاملات سهام است.
انتظار رکوردشکنی های بازار طلا
این تحلیلگر بازارسرمایه اظهار داشت: تا انتهای سال باتوجه به رشد انتظارات تورمی و افزایش سودآوری شرکت ها از محل افزایش نرخ ها می توان به رشد قیمت سهام امیدوار بود؛ هرچند که به نظر می رسد در کوتاه مدت بازار طلا و ارز و صندوق های طلا میزبان نقدینگی سرگردان و گریزان از تورم است.
وی در نهایت گفت: انتظار می رود شاهد خروج نقدینگی اشخاص حقیقی از صندوق های درآمد ثابت باشیم و ارزش دلاری بازار سرمایه به محدوده 115 میلیارد تومان رسیده است که یکی از کم ترین ارزش های به ثبت رسیده در 5 سال اخیر است؛ همچنین با کاهش ریسک های سیستماتیک می توان به رشد آن امیدوار بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
صدور یک فرمان ترامپ در حمایت از نتانیاهو/ قطع کمکهای مالی واشنگتن به این کشور
-
بازنده بزرگ اولین دور تحریمهای ترامپ علیه تهران
-
استانداری تهران: فردا تعطیل نیست
-
پیشنهاد زلنسکی به ترامپ: فلزات کمیاب اوکراین در ازای حمایت نظامی آمریکا در جنگ با روسیه
-
شگفتی طالبان برای اقتصاد افغانستان/ در کابل چه خبر است؟
-
احتمال تعطیلی یکشنبه قوت گرفت/ کدام مراکز خدماتی امروز باز هستند؟
-
رشد تورمی بورس در راه است؟
-
قدرت پاسپورت کشور یک پله سقوط کرد؛ سودان و سریلانکا هم ردههای ایران
-
قیمت کیوی ۱۵۰ هزار تومان شد