آخرین جزئیات از روند بررسی لایحه بودجه 1404
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، جزئیات روند بررسی لایحه بودجه سال 1404 را تشریح کرد و بر لزوم ارائه 2 بخش این لایحه توسط دولت به مجلس تاکید کرد.
![آخرین جزئیات از روند بررسی لایحه بودجه 1404](https://cdn.ecoiran.com/thumbnail/7q1XlvuVqEAI/oZRmDytQCqPbx64THpRbAF899BMitgIDSfP66penUZ6m9xMsVHbWjBoW4bIRHlTclq6Z_b1l_bR3FJ_vqz--jJRImyBnS6wq_4ngQ9jVKYg,/%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AD%D9%87+%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87+1404.jpg)
به گزارش اکوایران، عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، جزئیات روند بررسی لایحه بودجه سال 1404 را تشریح کرد.
او با استناد به ماده ۱۸۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، توضیح داد که دولت موظف است لایحه بودجه را در 2 بخش به مجلس ارائه دهد. بخش اول شامل ماده واحده، سقف بودجه، احکام و تبصرهها است که اول آبان ماه از سوی دولت تقدیم و باید تا پایان آذرماه توسط مجلس رسیدگی و تصویب شود. این بخش از لایحه بودجه در تاریخ ۲۷ آذرماه به شورای نگهبان ارسال شده است.
گودرزی ادامه داد که پس از نهایی شدن و ابلاغ بخش اول، دولت باید ظرف ده روز بخش دوم لایحه را که شامل جداول تفصیلی بودجه است، بر اساس احکام مصوب بخش اول تدوین و به مجلس ارسال کند.
او همچنین تأکید کرد که مجلس طبق زمانبندی مقرر در آئیننامه باید به این جداول رسیدگی کرده و مصوبه خود را قبل از پایان سال به دولت ابلاغ کند.
بودجه در راند آخر
به گزارش اکوایران، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری، در جلسه علنی روز یکشنبه، اول آبان، لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور را به مجلس ارائه کرد. بررسی این لایحه از روز یکشنبه، ۱۱ آذرماه، در مجلس آغاز شد و بهصورت دو و سه شیفت ادامه یافت. در نهایت، فرآیند رسیدگی به این لایحه در تاریخ ۲۲ آذرماه به پایان رسید.
اکوایران: ارقام لایحه بودجه 1404 نشان میدهد که درآمدهای جاری دولت حداقل 40 درصد در سال آینده افزایش مییابد. همچنین، به نظر میرسد درآمدهای دولت از محل فروش سرمایه نیز حدودا 40 درصد بیشتر از سال جاری باشد.
بر اساس ماده واحده بودجه 1404، بودجه سال آینده کل کشور از حیث منابع و مصارف بالغ یکصد میلیون و ۷۵۳ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال به شرح زیر است:
الف- منابع بودجه عمومی دولت از لحاظ درآمدها، واگذاری داراییهای سرمایهای و مالی و مصارف بودجه عمومی دولت از حیث هزینهها و تملک داراییهای سرمایهای و مالی بالغ بر ۵۰ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال شامل:
۱- منابع عمومی بالغ بر ۴۶ میلیون و ۶۴ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال
۲- درآمد اختصاصی وزارتخانهها و مؤسسات دولتی بالغ بر ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار میلیارد ریال
ب- بودجه شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت از لحاظ درآمدها و سایر منابع تأمین اعتبار بالغ بر ۵۳ میلیون و ۳۱۲ هزار میلیارد ریال و از حیث هزینهها و سایر پرداختها بالغ بر ۵۳ میلیون و ۳۱۲ هزار میلیارد ریال که مبلغ ۲ میلیون و ۸۲۳ هزار میلیارد ریال مبالغ دو بار منظور شده از سرجمع بودجه کل کشور میشود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
قیمت سه خودرو داخلی میلیاردی شد/ رانا تغییر کانال داد+ جدول
-
دو علامت جدید از رکود اقتصادی
-
کوچ سرمایه به سمت طلا/ یک پیشنهاد به سازمان بورس برای تعطیلیها
-
فرمانده لشکر مازاد ایرانخودرو
-
سردار تنگسیری: ترامپ نمیتواند صادرات نفت ایران را به صفر برساند
-
رکود بیسابقه؛ ساختوساز پایتخت فروکش کرد
-
پیشبینی مهم از روند قیمت طلای جهانی/ مسیر صعودی همچنان در دسترس؟
-
دلار تقویت شد، قیمت طلا رکورد زد؛ شوک تعرفههای جدید آمریکا به بازارهای مالی
-
پزشکیان خطاب به ترامپ: اگر اهل مذاکره بودی، چرا این غلطها را میکنی؟