کارت سوخت این افراد قفل میشود/ هشدار بیمه مرکزی به دارندگان وسائل نقلیه
اکوایران: بیمه مرکزی به مالکان وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه شخص ثالث هشدار داد کارتهای سوخت آنان بهزودی و با گسترش زیرساخت های دیتایی و اتصال به شبکه ستاد حمل و نقل وسوخت، قفل خواهد شد.
به گزارش اکوایران، یکی از مواردی که در قانون «بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث» تاکید شده است، موضوع همگانی شدن استفاده از بیمه نامهها برای دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی است که برای حمایت از مردم در برابر حوادث رانندگی است.
فوت سالانه 20 هزار نفر در تصادفات جاده ای
این موضوع از آنجا اهمیت دارد که بدانیم سالانه حدود ۲۰ هزار نفر از هموطنان جان خود را در تصادفات جاده ای از دست می دهند؛ سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر قربانی اینگونه حوادث در کشور شدند و میزان مجروحان تصادفات نیز بیش از ۳۹۱ هزار نفر بود.
قانون بیمه شخص ثالث تاکید دارد دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی باید دارای بیمه نامه باشند و قانونگذار برای تشویق و جریمه افراد دارای وسایل موتوری، موادی را مشخص کرده است اما با این وجود همچنان بسیاری از افراد اقدام به خرید بیمه نامه نمی کنند و به همین سبب مخاطراتی را متوجه خود و دیگران می کنند؛ این افراد با تهیه نکردن بیمه نامه برای وسایل نقلیه در صورت بروز حادثه نمی توانند حداقل جبران خسارت خودروی خود را دریافت و یا پرداخت کنند.
اکوایران: بر اساس مصوبه مجلس و تأیید شورای نگهبان، یارانه سوخت قرار است طی سه تا چهار ماه آینده از کارت سوخت به کارت بانکی افراد منتقل شود.
آمار موتورسیکلت های بدون بیمه نامه
طبق آمار از ۱۳ میلیون موتورسیکلت فعال در کشور، حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت فاقد بیمهنامه شخص ثالث هستند و در صورت بروز حوادث رانندگی، خسارات جبران ناپذیر جانی و مالی برای دارندگان این وسایل به وجود میآید. همچنین یک میلیون خودرو فاقدبیمه نامه شخص ثالث در کشور وجود دارد که حدود ۳۰ هزار دستگاه آن به تاکسی ها تعلق دارند.
تصمیم جدید برای افرادی که بیمه نامه ندارند
به نقل از ایرنا، مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی درباره قطع سهمیه کارت سوخت افراد بدون بیمه نامه شخص ثالث گفت: براساس ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث مصوب سال ۹۵ ، ستاد حمل و سوخت را مکلف کرده که از شارژ و صدور کارت سوخت وسایل نقلیهای که فاقد بیمه نامه هستند، جلوگیری کند ولی همچنان این قانون به شکلی که باید اجرا نمی شود.
قمصریان خاطر نشان داد: البته از دو سال قبل این قانون برای نفت و گاز سوزها اجرا شده ولی درباره بنزین سوزها نظر بر اجرای مرحله به مرحله آن بود و اول با تاکسی ها و وانت بارها شروع شد و از میان ۳۶۰ هزار دستگاه تاکسی زرد و سبز بدون احتساب اسنپ و تپسی، حدود ۳۰ هزار تا بیمه شخص ثالث هم نداشتند که قریب به ۱۰ درصد است که این آمار در تاکسی های اینترنتی به مراتب خیلی بالاتر است.
وی خاطر نشان کرد: نزدیک به یک میلیون وانت بار در کشور وجود دارد که کمتر از ۳۰۰ هزار دستگاه بیمه نامه شخص ثالث ندارند که مرحله به مرحله ستاد حمل ونقل سوخت بالای ۲۰۰ هزار کارت سوخت را این خودروها را باطل کرده که ممکن است تعدادی از آنها تردد داشته و تعدادی هم در پارکینگ منازل باشد که در حال باطل شدن کارت های سوخت این خودروها است.
به گزارش اکوایران، روز گذشته نیز محمدصادق عظیمیفر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: کارت سوخت افرادی که بیمه نامه ندارند محدود می شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پزشکیان: 50 درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آنها مردم نیستند؟
-
پشت پرده سکوت سنگین تیم ترامپ در مورد سیاست جدید واشنگتن در قبال تهران
-
تحلیل هفتگی طلای جهانی؛ کارشناسان: منتظر رکوردشکنی باشید
-
برای نخستین بار 4 کشتی سپاه راهی امارات شدند/ اضافهشدن ناو پهپادبر به نیروی دریایی
-
پیام جدید همتى درباره لغو تحریمهای نفتی ایران
-
اثر دو مصوبه بر بازار ارز و سکه
-
قرارداد گازی 20 میلیارد دلاری توزرد از آب درآمد
-
پیشبینی بورس فردا 15 بهمن 1403/ ترس سرمایهگذاران از بورس
-
زمان واریز سوخت به کارتهای بانکی مشخص شد