گفت وگوی عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
اکوایران: وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی مشترک با وزرای خارجه سه کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی، در مورد آخرین تحولات مرتبط با تجاوز اسرائیل به ایران گفت وگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش اکوایران به نقل از وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی در این گفت وگوی تلفنی با اشاره به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به ایران و حملات این رژیم به تاسیسات هستهای صلحآمیز، زیرساختهای اقتصادی، مقرهای نظامی و اماکن مسکونی، وظیفه تکتک دولتهای عضو سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با این تجاوز و توقف جنایات اسرائیل را خاطرنشان کرد.
وزیر امور خارجه جمهوری ایران، همچنین تجاوز اسرائیل به ایران در میانه مذاکرات را ضربهای بیسابقه به دیپلماسی توصیف کرد و از کشورهای اروپایی خواست واقعیت را همانطور که هست ببینند و تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.
او تاکید کرد که دفاع مشروع ایران در برابر تجاوز با قوت ادامه خواهد یافت و مسئولیت تبعات هرگونه گسترش دامنه جنگ بر عهده رژیم صهیونیستی و حامیان و توجیهگران آن خواهد بود.
وی تصریح کرد: تردیدی نیست که اسرائیل با پشتوانه و حمایت و همکاری آمریکا این جنگ را علیه مردم ایران به راه انداخته است و بنابراین آمریکا را مسئول این وضعیت و همدست در جنایات ارتکابی میدانیم.
عراقچی همچنین با یادآوری جدیت ایران در دیپلماسی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه میز گفت وگو را ترک نکرده اما قاعدتا تمرکز ما در این مرحله بر مقابله موثر و پشیمانکننده با تجاوز است.
سه کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی نیز با ابراز تاسف از وضعیت موجود و تسلیت به خاطر کشتار مردم در جریان حملات رژیم صهیونیستی، بر اهمیت استفاده از دیپلماسی برای کاهش تنش تاکید کرده و آمادگی خود را برای نقشآفرینی در این خصوص اعلام کردند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
قطع اینترنت ایران بیتکوین جهان را دچار چالش کرد
-
چین به نفت بسنده نکرد؛ جهش به سوی آیندهای چندبعدی
-
زیباکلام: اسرائیل غافلگیر شد
-
بازگشت بیبی به کاخسفید؛ سناریوی بعید برای غزه رقم میخورد؟
-
گفتوگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه فرانسه
-
خط و نشان بیآبی برای اقتصاد ایران
-
تعویق چند ساعته سفر نتانیاهو به آمریکا
-
آینده بازار زیر سایه نگرانیهای سیاسی؛ 3 دلیل اصلی برای عدم افزایش قیمت طلا
-
سفر هیات مذاکرهکننده اسرائیل به قطر