به گزارش اکوایران،  رئیس‌جمهور ایالات متحده با بیان این ادعای تکراری که «تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند، گفت: «سفر نتانیاهو به واشنگتن جشن کوچکی برای نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران خواهد بود».

به نوشته خبرگزاری  ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده،  عصر سه‌شنبه با بیان این ادعای تکراری که «تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند، گفت: «سفر نتانیاهو به واشنگتن جشن کوچکی برای نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران خواهد بود». او دوباره مدعی شد: «تمامی اهداف در ایران را نابود کردیم. هیچکس به تأسیسات دسترسی ندارد. همگی زیر آوار مدفون شده‌اند.»

ترامپ در تمجید از اقدامات تجاوزکارانه خود علیه ایران ادعا کرد: «حمله بسیار موفقیت‌آمیزی به ایران داشتیم. با نتانیاهو آن را جشن خواهیم گرفت. رسانه‌های آمریکایی در تلاش به کوچک نشان دادن سربازان ما بودند». او مدعی شد: «این حملات ویران کننده بود. همه تونل‌های تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند و باید آن را جشن گرفت.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل،  روز سه‌شنبه  اعلام کرد که هفته آینده در کاخ سفید با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد. به گفته نتانیاهو، او در این دیدار درباره مجموعه‌ای از مسائل، از جمله دستیابی به یک توافق تجاری جدید، تبادل نظر خواهد شد. او افزود که پیش از نهایی‌شدن هر توافقی، رایزنی‌های مهمی با ترامپ و دیگر مسئولان آمریکایی انجام خواهد گرفت. این نخستین سفر رسمی نتانیاهو به واشنگتن از زمان تجاوز نظامی  به تاسیسات هسته‌ای ایران است.