به گزارش اکوایران،  محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری در جلسه‌ای در خصوص مدیریت سرمایه اجتماعی که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و علوم، تحقیقات و فناوری، سخنگوی دولت و اساتید برجسته جامعه‌شناسی و صاحبنظران حوزه علوم اجتماعی حضور داشتند، تأکید کرد: اسرائیل به این گمان این حمله را شروع کرد که از داخل مردم آمادگی کامل برای سرنگونی نظام دارند و در عرض ۲۴ ساعت در کنار جبهه شیطانی قرار می‌گیرند اما بدون اینکه اقدامی انجام دهیم، بار دیگر این مردم حضور، انسجام و وفاداری به ایران و نظام را نشان دادند.

به گزارش ایسنا، معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به اینکه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با تمام تلاش‌ها حداکثر ۱۰ درصد مشارکت انتخاباتی افزایش یافت، افزود: در جنگ ۱۲ روزه تمام جامعه به میدان آمد و صحنه‌های اجتماعی فوق‌العاده‌ای شکل گرفت که در ابعاد اقتصادی نیز این همبستگی را با تمام وجود حس کردیم تا جایی که تنها صف بنزین تشکیل شد که این نیز امری طبیعی به دلیل تقاضای لحظه‌ای مردم برای سفر بود که نه تنها کوچکترین مسئله‌ای در صف‌های بنزین گزارش نشد بلکه شاهد صحنه‌های عاطفی از کمک و همیاری مردم به یکدیگر بودیم.

عارف با اشاره به مدیریت وزارت نفت با وجود افزایش سرانه مصرف بنزین تا ۱۹۷ میلیون لیتر در روز در روزهای آغازین حمله رژیم صهیونیستی تصریح کرد: در گذشته سرانه مصرف بنزین تا ۱۵۰ میلیون لیتر در روز را تجربه کردیم اما این بار مشکلات گذشته رخ نداد چرا که مردم آماده پیروزی بودند و به خوبی سازوکار آن را درک می‌کردند و به حد نیاز بنزین را مصرف کردند.

شیوه کنونی اداره کشور در دوران پساجنگ قابل تداوم نیست

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه مدیریت گسترده با فرماندهی واحد راهبرد دولت چهاردهم در جنگ ۱۲ روزه بود، ادامه داد: اختیارات تام به استانداران و وزرا تفویض و همچنین کارگروه منتخب در وزارتخانه‌ها برای اداره امور تشکیل شد که در جمع‌بندی‌های دولت پس از این جنگ عملکرد وزارتخانه‌ها و راهبرد تفویض اختیار مناسب ارزیابی شد.

عارف با تأکید بر اینکه شیوه کنونی اداره کشور در دوران پساجنگ قابل تداوم نیست، گفت: در دهه‌های گذشته این احساس در مدیران کشور بود که علیرغم شعارهای خدمتگذاری به مردم اما به نیابت از آنان مصلحت و صلاح کشور را تشخیص داده می شد اما در جنگ ۱۲ روزه این مردم بودند که با اعتقاد راسخ به ایران و نظام وارد میدان شدند که پیروزی ۲۲ بهمن ۵۷ نیز به دلیل حضور یکپارچه مردم بود و در پشت سر رهبری قرار گرفتند و در تمام صحنه‌هایی که مردم حضور داشتند موفق شدیم.

کامیون‌داران و نانوایان در خط مقدم

او همچنین به ایثارگری اصناف، مشاغل و بخش‌های مختلف در این جنگ ۱۲ روزه اشاره و تأکید کرد: کامیون‌داران در روزهای قبل از آغاز این جنگ مطالبات فراوانی داشتند اما با شروع حمله رژیم صهیونیستی به میدان آمدند و داوطلبانه بدون حق‌الزحمه در خدمت ظرفیت حمل‌ونقلی کشور قرار گرفتند تا جایی که میزان انتقال بار از بندرگاه‌ها دو برابر شد و همچنین نانوایان کشور نیز با وجود اینکه در میانه‌های طرح اصلاح توزیع نان بودیم اما به همراه سایر شرکت‌های خصوصی و دولتی و تولیدکنندگان به میدان جبهه اقتصادی وارد شدند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: دولت آمادگی دارد ظرفیت و انسجام اجتماعی بوجود آمده در جنگ ۱۲ روزه را در خدمت پیشرفت و توسعه کشور بیاورد.