پسلرزههای رونمایی از کابینه جنگطلب: اولین ریزش پساانتخاباتی حامیان ترامپ
اکوایران: رهبران مسلمان آمریکایی که از دونالد ترامپ برای اعتراض به حمایت دولت بایدن از جنگ اسرائیل در غزه و حملات به لبنان حمایت کردند، حالا از انتخابهای کابینه او به شدت ناامید شدهاند.
به گزارش اکوایران، رهبران مسلمان آمریکایی که از دونالد ترامپ برای اعتراض به حمایت دولت بایدن از جنگ اسرائیل در غزه و حملات به لبنان حمایت کردند، حالا از انتخابهای کابینه او به شدت ناامید شدهاند.
رابیول چودری، سرمایهگذار اهل فیلادلفیا که ریاست کمپین «رها کردن هریس» در پنسیلوانیا را بر عهده داشت و یکی از بنیانگذاران «مسلمانان برای ترامپ» بود، گفت: «ترامپ به خاطر ما پیروز شد و ما از انتخاب او برای وزیر امور خارجه و دیگران راضی نیستیم.»
به گزارش رویترز، استراتژیستها بر این باورند که حمایت مسلمانان از ترامپ به او کمک کرد تا در میشیگان پیروز شود و ممکن است در پیروزیهای او در ایالتهای تعیینکننده دیگر نیز نقش داشته باشد.
ترامپ، مارکو روبیو، سناتور جمهوریخواه و یکی از حامیان سرسخت اسرائیل را برای سمت وزیر امور خارجه انتخاب کرد.
اوایل امسال، روبیو گفت که خواستار آتشبس در غزه نیست و معتقد است اسرائیل باید «تمام عناصر» حماس را نابود کند. او افزود: «این افراد حیواناتی بیرحم هستند.»
ترامپ همچنین مایک هاکبی، فرماندار سابق آرکانزاس و محافظهکار طرفدار سرسخت اسرائیل که از اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل حمایت کرده و راهحل دو کشوری در فلسطین را «غیرعملی» خوانده است، به عنوان سفیر بعدی آمریکا در اسرائیل معرفی کرد.
او نماینده جمهوریخواه الیز استفانیک را که سازمان ملل را «گندابی از یهودیستیزی» نامیده بود، به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل منصوب کرده است.
رخشینالدو نظارکو، مدیر اجرایی شبکه تعامل و توانمندسازی مسلمانان آمریکایی (AMEEN)، گفت که رأیدهندگان مسلمان امیدوار بودند ترامپ اعضای کابینهای انتخاب کند که برای صلح تلاش کنند، اما هیچ نشانهای از این مسئله وجود ندارد.او گفت: «ما بسیار ناامید شدهایم.»
او افزود: «به نظر میرسد این دولت به طور کامل با نئومحافظهکاران و افرادی که به شدت طرفدار اسرائیل و جنگطلب هستند، پر شده است، که این یک شکست از طرف رئیسجمهور ترامپ برای جنبش طرفدار صلح و ضد جنگ است.»
نظارکو گفت که جامعه مسلمانان همچنان برای شنیده شدن صدایشان در مورد پایان دادن به جنگ در غزه فشار خواهند آورد.
حسن عبدالسلام، استاد سابق دانشگاه مینهسوتا، یکی از بنیانگذاران کمپین «رها کردن هریس» که از نامزد حزب سبز، جیل استاین حمایت کرده بود، گفت که برنامههای کادر ترامپ تعجبآور نبود، اما حتی افراطیتر از آنچه او تصور کرده بود، است.او گفت: «انگار او در حال حرکت به سوی افراطگرایی صهیونیستی است. به وضوح هنوز منتظریم ببینیم این دولت به کجا خواهد رفت، اما به نظر میرسد که جامعه ما فریب خورده است.»
چندین حامی مسلمان و عرب ترامپ گفتند امیدوار بودند ریچارد گرنل، مدیر موقت سابق اطلاعات ملی ترامپ، نقش کلیدی ایفا کند، بهویژه پس از اینکه او ماهها برای ارتباط با جوامع مسلمان و عرب آمریکایی تلاش کرده بود و حتی بهعنوان گزینه احتمالی وزیر امور خارجه در رویدادها معرفی شد.
یکی دیگر از متحدان کلیدی ترامپ، مسعد بولس، پدرزن لبنانی دختر ترامپ، تیفانی، بارها با رهبران عرب و مسلمان آمریکایی دیدار کرد.
هر دو به رأیدهندگان عرب و مسلمان آمریکایی وعده دادند که ترامپ نامزدی برای صلح است و برای پایان دادن سریع به جنگهای خاورمیانه و فراتر از آن اقدام خواهد کرد.
ترامپ چندین بار به شهرهایی با جمعیت زیاد عرب و مسلمان سفر کرد، از جمله در دیربورن، شهری با اکثریت عرب، جایی که گفت مسلمانان را دوست دارد، و پیتسبورگ، جایی که «مسلمانان برای ترامپ» را «جنبشی زیبا» خواند و افزود: «آنها صلح میخواهند. آنها ثبات میخواهند.»
بیل بزی، شهردار دیربورن هایتز که از ترامپ حمایت کرد، گفت سه بار با رئیسجمهور منتخب ملاقات کرده و هنوز معتقد است که او علیرغم انتخابهای کابینه، برای پایان دادن به جنگ تلاش خواهد کرد.
رولا مکی، معاون لبنانی-آمریکایی مسلمان برای ارتباطات در حزب جمهوریخواه میشیگان گفت: «فکر نمیکنم همه از هر انتخابی که ترامپ انجام میدهد خوشحال شوند، اما نتیجه نهایی مهم است.»
او افزود: «میدانم که ترامپ خواهان صلح است، و مردم باید درک کنند که تاکنون ۵۰ هزار فلسطینی و ۳ هزار لبنانی جان باختهاند، و این در دوران دولت کنونی اتفاق افتاده است.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهران و ریاض بر سر تلآویو معامله میکنند؟
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
پاسخ قاطع ایران به قطعنامه شورای حکام/ راهاندازی سانتریفیوژهای پیشرفته
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین
-
هشدار اکونومیست درباره درباره ورود «ماسک» به سیاست: خطر ظهور الیگارشی فاسد در آمریکا
-
بازار سهام این هفته مثبت خواهد بود؟