تروریسم در غرب آسیا؛ از قاچاق سلاح تا بحران مهاجرت
عزیز غضنفری، جانشین معاون سیاسی سپاه، در حاشیه نشست «جرایم سازمانیافته و امنیت ملی» تأکید کرد که تروریسم در غرب آسیا به جرایم سازمانیافته روی آورده و با قاچاق سلاح و آثار باستانی، ناامنی را گسترش داده است. وی هشدار داد که این روند، منازعات جدیدی را در منطقه رقم خواهد زد.
به گزارش اکوایران، عزیز غضنفری، جانشین معاون سیاسی سپاه در حاشیه نشست موسسه کادراس با عنوان « جرایم سازمان یافته و امنیت ملی»گفت: منطقه غرب آسیا همواره با تهدیدات مستمر تروریستی مواجه بوده است. این منطقه به دلیل موقعیت فرهنگی، سیاسی و اقتصادی خود، طی قرنهای گذشته درگیر خونینترین جنگها بوده است. با افزایش نفوذ قدرتهای بزرگ برای تأمین منافع ملی خود، فعالیت گروههای تروریستی نیز شدت یافته است.
وی در ادامه بیان کرد: آنچه در سالهای اخیر اهمیت بیشتری پیدا کرده، دستیابی گروههای تروریستی به فناوریهای پیشرفته و امکانات جدید است که خطرناکتر شدن آنها را در پی داشته است. در سالهای اخیر، تروریسم در غرب آسیا به جرایم سازمانیافته روی آورده و از قاچاق سلاح تا قاچاق آثار باستانی برای تأمین منابع مالی خود استفاده کرده است. این شبکههای تبهکار، بهعنوان عامل اصلی ناامنی در منطقه شناخته میشوند.
غضنفری اشاره کرد: علاوه بر این، مسئله مهاجران نیز در صورت نبود مدیریت صحیح، میتواند بحرانآفرین باشد. از بستر مهاجرت غیرقانونی، جرایمی مانند قاچاق انسان شکل میگیرد که پیامدهای امنیتی گستردهای در پی دارد.
غضنفری در پایان تأکید کرد که با استفاده از جرایم سازمانیافته، منطقه با جنگها و منازعات جدیدی روبهرو خواهد شد که نیازمند تدابیر هوشمندانه و راهبردی برای مقابله با آنهاست.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا کماکان در هالهای از ابهام
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
تورم پیشران مسکن شتاب گرفت
-
فرید زکریا: چرخش ترامپ در برابر تهران ممکن است مهمترین اقدام او باشد
-
ورود نخستین خودروی وارداتی از قصرشیرین به کشور
-
پیشنهاد آمریکا به ایران، به عمان رسید/ ترامپ: ایران باید به سرعت به پیشنهاد آمریکا پاسخ دهد
-
جنگی که پکن برای آن لحظهشماری میکرد؛ چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟