کاشانی افزود: شهروندان باید با آرامش در پیاده رو تردد کنند اما وضعیت اینگونه است. پیاده رو متعلق به مردم است و به مغازه داران اختصاص ندارد که سد معبر کنند. در گذشته وانتی ها توقف می کردند و امروز همین وانتی ها قفسه می چینند و میوه می فروشند.

خزانه دار شورا با بیان اینکه درست است عده ای نیاز به اشتغال دارند اما اشتغال تعریف دارد، گفت: این موضوع در حال تبدیل شدن به اتفاق عام در شهر تهران است و بنده به معاونت خدمات شهری شهرداری در این خصوص تذکر می دهم. از لقمه سنتی تا هرچیز دیگری در محور خیابان انقلاب به فروش می رسد.

وی ادامه داد: به مناطق مختلف در این خصوص تذکر می دهم که موضوع را پیگیری کنند. ساحت شورا مهمتر از این است که وظایف ابتدایی شهرداری همچون مقابله با سد معبر و مشاغل مزاحم را تذکر دهیم.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه سد معبر از مشکلات قدیمی است، گفت: علاوه بر این دست فروشی در مترو نیز وجود دارد. دور تئاتر شهر متأسفانه دیوار کشی شده و منظر خوب خود را از دست داده و امیدواریم زودتر به پایان برسد تا ببینیم وزارت ارشاد چه کاری انجام داده است.

وی افزود: دست فروشی پدیده مشکل آفرینی برای شهر است. شرکت ساماندهی مشاغل می گوید این امور به شرکت شهربان و حریم بان اختصاص دارد اما در هر صورت باید در این زمینه با جدیت بیشتری تلاش شود. اینکه دست فروشان شب جمع شوند و صبح برگردند، ساماندهی نیست.

در ادامه جلسه  مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه برگزارشد.

جعفر تشکری هاشمی در جریان این جلسه با بیان اینکه میزان زیان انباشته شرکت واحد بیش از نیمی از سرمایه شرکت شده است، اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۴۱ اگر زیان بیش از این شود یا باید افزایش سرمایه صورت بگیرد و یا انحلال انجام شود، پیشنهاد افزایش سرمایه مطرح شده است.

وی افزود: سرمایه اصلی شرکت چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که ۵۰ درصد آن دو هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان و زیان انباشته آن ۲ هزار و ۷۳۷ میلیارد تومان است. اگر افزایش سرمایه صورت بگیرد، شرکت از ماده ۱۴۱ خارج خواهد شد. با احتساب هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه، میزان سرمایه شرکت به ۶ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان است.

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران نیز با بیان اینکه ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از شهرداری طلبکاریم که سرمایه ای است که ما را از زیان انباشته خارج می کند، گفت: شرکت عقاب ۵۰۰ دستگاه تحویل داده و تا پایان سال ۵۰۰ دستگاه دیگر تحویل خواهد داد. شرکت اسنا تاکنون ۱۶۷ دستگاه تحویل داده و طبق الحاقیه قرارداد تا پایان خردادماه سال آینده تأمین ۵۰۰ دستگاه را تکمیل خواهد کرد.