بررسی ها نشان می دهد
بازار خودرو نگران شد، قیمت پرید / سایپا بالاخره این خودرو را تحویل می دهد؟
اکو ایران : ثبت نام کنندگان برای چانگان CS55 پلاس نگران بدقولی سایپا هستند.
به گزارش اکو ایران، فاصله قیمت چانگان CS55 پلاس در بازار با مبدا به حوالی 700 میلیون تومان رسیده است. این فاصله قیمتی نشان می دهد بازار با دیده تردید به تداوم ورود این محصول وارداتی چینی نگاه می کند، اما سایپایی ها با قطعیت می گویند عرضه این محصول وارداتی تا پایان آذر 1403 نهایی شده و این خودروسازی به تعهدات خود نسبت به ثبت نام کنندگان برای چانگان CS55 پلاس پایبند است.
آن طور که نارنجی های جاده مخصوص در اطلاعیه خود اعلام کردند موعد تحویل خودروهای وارداتی چانگان CS55 پلاس، آذرماه سال جاری بوده و این شرکت تا پایان آذر ماه خودروهای مشتریان را تحویل خواهد داد.
خودروساز ساکن کیلومتر 15 جاده مخصوص در در اطلاعیه خود تاکید کرده ثبت نام کنندگان برای چانگان CS55 پلاس توجهی شایعات افراد و اخبار کذب نسبت به عدم تحویل خودروها نداشته باشند و اطمینان داشته باشند تمام خودروهای مشتریان در ماه جاری تخصیص خواهد یافت.
مدیران سایپا در شرایطی تلاش کردند با انتشار این اطلاعیه به نوعی نگرانی مشتریان و ثبت نام کنندگان برای چانگان CS55 پلاس را بر طرف کنند اما فاصله قیمتی ایجاد شده میان بازار و مبدا نشان می دهد بازار بیش از این ها نگران تداوم عرضه این محصول وارداتی چینی است.
خودروسازی سایپا را شاید بتوان اولین شرکت واردکننده در دور جدید ورود محصولات برندهای جهانی خودروساز به بازار کشور دانست. نارنجی ها بعد از برداشتن قفل از در ورود خودرو به کشور سراغ شریک قدیمی خود در چین رفتند تا از مسیر واردات بتوانند محصولات این برند بین المللی را وارد بازار کنند.
این ذهنیت در مدیران وقت سایپا بود که محصولات چانگان با توجه به سابقه حضور در بازار کشور با استقبال مشتریان روبرو می شود.
سایپایی ها در سبد محصولاتی که برای واردات از چانگان تدارک دیده بودند چانگان CS35 پلاس، چانگان CS55 پلاس و چانگان UNI-T را قرار دادند.
چانگان CS35 پلاس به واسطه حضور بیشتری که در بازار کشور داشت و هنوز مدل سال های 97 و 98 داد و ستد می شد اولین خودروی وارداتی بود که عکس های آن در گمرک به عنوان سند ورود محصولات جهانی برندهای خودروساز به کشور منتشر شد.
چانگان CS35 پلاس همچنین اولین خودرویی بود که پشت ویترین سامانه یکپارچه تخصیص خودروهای وارداتی قرار گرفت.
چانگان CS55 پلاس هم با فاصله از برادر کوچکتر خود و به صورت محدود وارد و عرضه شد. با توجه به اینکه خدمات پس از فروش چانگان های وارداتی بر عهده سایپا است و بررسی های فنی نشان می دهد چانگان CS55 پلاس از آپشن های مناسبی هم برخوردار است. از طرف دیگر به واسطه اندازه در گروه خودروهای شاسی بلند قرار می گیرد و قیمت این خودرو در مبدا نیز از برخی محصولات خودروسازان خصوصی ارزان تر است. سبب شد تا متقاضیان استقبال مناسبی از چانگان CS55 پلاس داشته باشند. هنوز سایپایی ها به رغم واردات نمونه هایی از چانگان UNI-T هنوز این محصول چینی را در دسترس متقاضیان قرار نداده اند.
برخی حرف های در گوشی در بازار حکایت از آن دارد که نارنجی های جاده مخصوص با توجه به اینکه بر خلاف پیش بینی ها نتوانستند چانگان CS35 پلاس ها را بفروشند، قصد دارند تا چانگان CS35 پلاس را به عنوان خودروی جایگزین در اختیار ثبت نام کنندگانی قرار دهند که برای در اختیار گرفتن برادر بزرگ آن اقدام کرده بودند.
مقایسه قیمت چانگان CS35 پلاس در بازار و مبدا نشان می دهد این خودرو فاصله قیمتی حدود 325 میلیون تومانی دارد. سایپایی ها این محصول چینی وارداتی خود را با قیمت حول و حوش یک میلیارد و 406 میلیون تومان عرضه کردند اما در بازار قیمتی نزدیک به یک میلیارد و 730 میلیون تومان دارد. این در حالیست که قیمت عرضه سایپا برای چانگان CS55 پلاس نزدیک به یک میلیارد و 512 میلیون تومان است. اما قیمت همین خودرو در بازار تا حوالی دو میلیارد و 200 میلیون تومان بالا آمده است.
بررسی نشان می دهد قیمت چانگان CS55 پلاس در مبدا تنها حدود 106 میلیون تومان از گران تر چانگان CS35 پلاس است اما فاصله قیمتی بازاری آن بیش از دو برابر چانگان CS35پلاس است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
«خیانت بزرگ»؛ رسوایی که میتواند دولت عراق را ساقط کند
-
پیشروی نیروهای روسیه با سرعتی بیسابقه در اوکراین
-
خیز بن سلمان برای تصاحب غولهای آمریکا
-
فاصله یک قدمی شاخص کل بورس تهران با مقاومت حساس تاریخی
-
چهره جدید عربستان؛ آیا ریاض به پکن خاورمیانه تبدیل میشود؟
-
بازار خودرو نگران شد، قیمت پرید / سایپا بالاخره این خودرو را تحویل می دهد؟
-
پشتپرده بحران بازار کره/ ایران جورکش روسیه شد
-
«کالای صادراتی ایران»؛ ارزان در خارج، گران در ایران
-
زور صفهای خرید به فروش نرسید/ تجدید ارزیابیها؛ محرک مهم بازار