شرکتهای متقاضی واردات خودرو موظف به ارسال مدارک شدند
مدیر طرح واردات خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در نامهای به تمامی شرکتهای متقاضی واردات خودرو اعلام کرد که این شرکتها موظفند مدارک مورد نیاز برای دریافت سهمیه واردات را حداکثر تا پایان وقت اداری 29 دیماه ارسال کنند.
به گزارش اکوایران، مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در نامهای که به کلیه شرکتهای متقاضی واردات خودرو ارسال کرده، اعلام کرد که این شرکتها موظفند مدارک مورد نیاز برای اخذ سهمیه واردات را حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه 29 دی 1403 ارسال کنند.
این دستورالعمل به منظور رعایت مقررات و دستورالعملهای ابلاغی وزارت صمت به شرکتها ارسال شده و شامل مجموعهای از مدارک ضروری است که باید توسط متقاضیان واردات خودرو به وزارت صمت ارائه شود.
در این نامه، موارد مختلفی برای ارزیابی وضعیت مالی و توانمندی شرکتها ذکر شده است. از جمله مدارک مورد نیاز، میتوان به اسناد مالکیت اموال غیرمنقول، از جمله دفتر مرکزی و تعمیرگاههای مرکزی، اشاره کرد. این اسناد باید بهصورت برابر اصل تهیه شده و به نام شرکت و سهامداران اصلی آن باشد. همچنین، شرکتها باید آخرین صورت مالی حسابرسی شده خود را که وضعیت مالی و توانمندی آنها را نشان دهد، به وزارت صمت ارسال کنند.
در این نامه همچنین از شرکتها خواسته شده که گزارش اعتبارسنجی کاملی از شرکتهای رتبهبندی مورد تأیید بانک مرکزی ارائه دهند. این گزارش بهمنظور ارزیابی توان مالی و اعتباری شرکتها جهت واردات خودرو ضروری است.
علاوه بر این، شرکتها باید نسخه رسمی از آخرین تغییرات سرمایه ثبتی خود را که در روزنامه رسمی منتشر شده، ارائه دهند تا نشان دهند که تغییرات در وضعیت سرمایه شرکت بهروز است.
گواهی مفاصا حساب مالیاتی نیز یکی دیگر از مدارک اختیاری است که از شرکتها خواسته شده است. این گواهی باید نشاندهنده تسویه حسابهای مالیاتی شرکت با سازمان امور مالیاتی کشور باشد. علاوه بر این، شرکتها باید لیست نمایندگیهای خدمات پس از فروش خود را به همراه قراردادهای رسمی منعقد شده با هر نمایندگی ارائه دهند.
در بخش دیگری از نامه، از شرکتها خواسته شده که مستندات و برنامههای خود در زمینه سرمایهگذاری در آموزش و توانمندسازی کادر خدمات پس از فروش را ارائه دهند. این درخواست بهمنظور ارتقای کیفیت خدمات پس از فروش و آموزش کادر خدماتی صورت گرفته است.
همچنین، سوابق واردات از سال 1400 به بعد، شامل جزئیات خودروهای وارد شده و کشورهای مبدا نیز باید به وزارت صمت ارائه شود.
در نهایت، شرکتها باید برنامههای خود را در زمینه تولید داخلی و افزایش عمق ساخت داخل خودروهای وارداتی نیز ارائه دهند، تا نشان دهند که چگونه قصد دارند میزان مشارکت در تولید داخلی را افزایش دهند.
این درخواستها بهمنظور بررسی دقیق توانمندیهای شرکتها برای واردات خودرو و همچنین تقویت تولید داخلی در صنعت خودروسازی کشور طراحی شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
چرخش جدید پوتین و چراغ سبز به ترامپ؛ مسکو با کمپین ضدایرانی واشنگتن و تلآویو همصدا میشود؟
-
تبانی کارفرمایان و تأمیناجتماعی علیه کارگران؟/ پشت پرده افشای اطلاعات سوابق کاری
-
زنگنه: یارانه بنزین به هرکسی که کارت ملی دارد، اختصاص نمییابد
-
اسماعیل بقایی: برای عراق روشن کردیم که نوری نباید به آمریکا مسترد شود
-
پشت پرده رزمایش پدافندی در نزدیکی سایتهای هستهای استراتژیک ایران
-
افت 25 هزار واحدی شاخص کل بورس در نیمه نخست بازار امروز/ چرا بورس عقب نشست؟
-
گردشگری خاورمیانه در آینه آمار؛ ایران چهارم، ترکیه و امارات پیشتاز
-
کدام استانها فردا تعطیل هستند؟/ آخرین جزئیات از فعالیت بورس
-
استخدام معلم به دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی محدود میشود