ورود بازارسازها و بازگشت دلار به کانال ۷۰ هزار تومان: بازار ارز و طلا به آرامش میرسد؟
اکوایران: پس از رکوردشکنی قیمت دلار و رسیدن آن به ۸۲ هزار تومان، از صبح امروز روند کاهشی قیمتها در بازار ارز آغاز شده است؛ کاهش تقاضا برای خرید ارز و مداخلات ارزی بازارساز از عوامل اصلی این افت قیمت بهشمار میروند.
به گزارش اکوایران، قیمت دلار که روز گذشته -هشتم دی ماه- به رکورد ۸۲ هزار تومان رسید، از صبح امروز -نهم دی ماه- روند نزولی پیدا کرده و این کاهش در ساعات اخیر شدت بیشتری گرفته است. در حال حاضر، نرخ دلار در آستانه بازگشت به کانال ۷۰ هزار تومان قرار دارد و بر اساس پیشبینی بازاریان، این روند کاهشی احتمالاً ادامهدار خواهد بود.
در بازار سبزهمیدان نیز قیمتها کاهش یافته است؛ سکه طرح جدید به کانال ۵۶ میلیون تومان بازگشته و هر گرم طلای ۱۸ عیار در محدوده ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله میشود.
به گزارش تسنیم، افزایش مداخلات ارزی توسط بازارساز در روز جاری به کاهش قیمتها در بازار ارز کمک کرده است. هماکنون نرخ دلار که روز گذشته وارد کانال ۸۲ هزار تومان شده بود، به کف کانال ۸۰ هزار تومان نزدیک شده است.
فعالان بازار از کاهش تقاضا برای خرید ارز نیز خبر میدهند و این عامل، همراه با مداخلات ارزی، به عنوان دلایل اصلی کاهش قیمتها در بازار ارز مطرح میشود. دلالان بازار پیشبینی میکنند که این روند نزولی ادامه یابد و حتی قیمتها به زیر ۷۰ هزار تومان نیز برسد.
بازاریان در گفتوگوهای خود تأکید دارند که احتمال افت شدیدتر قیمت دلار در روزهای آینده وجود دارد؛ چراکه تجربه نشان داده است پس از جهشهای قیمتی، بازارساز با مداخلات ارزی، نرخها را به شدت کاهش داده است.
کوچ معاملهگران رمزارز از صرافی
در انتهای هفته گذشته بانک مرکزی شروع به مسدود کردن درگاه پرداخت صرافیهای رمزارزی کرد که طبق اخبار دلیل مسدودی سفتهبازی و پولشویی در بازار تتر عنوان شده است.
واریز ریالی صرافیهای رمزارزی از حدود ساعت ۱۵ مسدود شد. این در حالی است که امروز قیمت تتر از 80 هزار تومان عبور و وارد کانال 81 هزار تومان شد.
معاملهگران بازار و فعالان این حوزه نسبت به اقدام بانک مرکزی گارد داشتند و از منظر آنها، راهحل بانک مرکزی خیلی عجیب بوده است. آنها میگفتند بستن درگاه صرافیهای رمزارز چندین بار اجرایی شده اما اثر خاصی در روند بازار نداشته و وقتی در شرایط خاص این اتفاق میافتد، بیشتر سیگنال منفی میدهد.
از منظر آنها اینکه ریال تابآوری معامله روزانه بازار رمزارز را ندارد، نتیجهاش این نیست که رمزارز بد است، و اصلا خود این گزاره سیگنال بدتری به بازار و انتظارات میدهد. این گروه میگویند، دلیل نوسان بازار طلا و ارز این است که ریال برای سرمایهگذاری جذاب نیست و کمتر کسی حاضر است ریال نگه دارد. بانک مرکزی اگر دنبال عامل نوسان بازارها میگردد، باید اول به این فکر کند که چطور ریال جذاب میشود.
با ورود به هفته دوم دی ماه سرعت نوسان بازار ارز و سکه حفظ شد و همچنان شاهد اعداد جدید در بازار هستیم. قیمت دلار و سکه نسبت به نرخ چهارشنبه هفته قبل دو کانال بالا آمدند و قیمت طلا و درهم یک کانال بالا افتادند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شرط مذاکره مستقیم با آمریکا از زبان سخنگوی وزارت خارجه
-
پاتک موقت ایران به ترکیه؛ جزییات تازه از تامین سوخت کامیونداران گرفتار در مرز
-
حمله زودهنگام مجلس به دولت؛ رکوردی که به نام مسعود پزشکیان ثبت شد/ ترینهای استیضاح بعد از انقلاب
-
موافقت ترامپ با توقف استرداد شهروند ایران از ایتالیا
-
قطعی درگاه های صرافی رمز ارز 260 ساعته شد/ سکوت بانک مرکزی ادامه دارد
-
زنگ خطر کاهش رشد جمعیت به صدا در آمد؛ خودروسازان متهم جدید
-
بازگشت داعش با شمایلی جدید؟/ پشت پرده ادعای جنجالی روزنامه آمریکایی
-
شناسایی یکی از قاتلان یحیی سنوار/ نظامی اسرائیلی تهدید به مرگ شد+ فیلم
-
پردهها از نمای پاساژ علاءالدین کنار رفت؛ خبری از ایمن سازی نشد + عکس