بزرگترین تولیدکننده طلا کدام کشور است؟
تولید طلا در سال 2023 نسبت به سال گذشتهاش افزایش پیدا کرد و چین همچنان رتبه نخست را در زمینه تولید طلا در جهان دارد. در این ویدیو به وضعیت تولید طلا در جهان پرداخته شده است.
به گزارش اکوایران، تولید طلا بخش مهمی از اقتصاد جهان را تشکیل میدهد. بخشی از آن ناشی از تقاضا برای جواهرات است، بخشی دیگر هم به نیازها برای سرمایهگذاری مربوط میشود.
طلا در نقاط مختلفی از جهان قابل استخراج است، با این حال، حجم تولید آن هر سال نسبت به سال گذشته، متفاوت است و به مواردی نظیر پیشرفتهای فناوری، ثبات جغرافیایی و شرایط اقتصادی بستگی دارد.
تولید طلا در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال گذشتهاش، افزایش پیدا کرد. به صورت کلی، تولید طلا روند رو به رشدی را طی سالهای اخیر تجربه کرده است. به صورت کلی، طبق برآوردهای صورت گرفته، حدود ۳هزار ۳۰۰ تا ۳هزار و ۵۰۰ تن طلا در سال ۲۰۲۳ تولید شده است.
در دوران همهگیری کرونا به دلیل رکود اقتصادی و بحرانهایی که جهان تجربه میکرد، تولید طلا هم کاهش پیدا کرده بود و تقاضا نسبت به آن چندان بالا نبود. با این حال، اکنون شرایط دوباره بهبود پیدا کرده است.
در حال حاضر، چین اصلیترین و بزرگترین تولیدکننده طلا در جهان به شمار میآید. این کشور از سال ۲۰۰۷ تا کنون به جایگاه نخست در زمینه تولید طلا دست یافته است.
رتبه دومِ تولید طلا در سال ۲۰۲۳ مربوط به کشور استرالیا بوده است. روسیه هم رتبه سوم را در اختیار دارد.
نکته جالب توجه درباره چین این است که علاوه بر تولید طلا، در زمینه مصرف آن هم رتبه نخست را در جهان دارد. دلیل مصرف بالای طلا در این کشور، از یکسو جمعیت بالاست و از سوی دیگر، تمایلات فرهنگی در این کشور به طلاست.
در ویدیوی بالا به توضیحات بیشتری درباره تولید طلا در چین و مصارف آن در جهان پرداخته شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آینده طلا با حضور ترامپ
-
سفر عراقچی به پکن و هراس بزرگ در چین؛ تجربه تاریخی اژدهای زرد تهران را به سمت تصمیم سخت سوق میدهد؟
-
۱۰ روز برفی برای ایران؛ نیمی از کشور سفیدپوش می شود
-
انتشار پیام مهم مسعود پزشکیان فردا از شبکه NBC آمریکا درباره مذاکرات
-
رونمایی از جدیدترین برنامه سپاه در دریا؛ بسیج اقیانوسها کلید خورد
-
فوری/ وقوع انفجار مهیب در دمشق
-
واکنشها به اظهارات کوچکزاده؛ روزگار طوری چرخید که تو روی آن صندلی نشستی
-
غذای ایرانی در راه ماند
-
شغلهای برتر جهان در 5 سال آینده؛ کلید موفقیت در تلفیق مهارتهای انسانی و دیجیتال