به گزارش اکوایران، کارآفرینانی که دسترسی نامحدود به سرمایه‌گذاری یا ثروت شخصی ندارند اغلب باید برای حفظ کسب‌وکارشان به کارهای چون خالی کردن پس انداز، چشم پوشی از درآمد و حتی فروش دارایی روی بیاورند.

جای تعجب نیست که وقتی «کاتلین اسمیت» برند غذاهای اورگانیک «سیمپل میلز» را از آشپزخانه خود شروع کرد باید برای به‌دست آوردن سرمایه اولیه فداکاری می‌کرد.

او به تازگی در یک قسمت از پادکست «چگونه این کسب‌وکار را ساختم» گفته است: من مجبور بودم کارهایی چون فروش خودرو و استفاده حداکثری از کارت‌های اعتباری را برای تامین مالی کسب‌وکارم انجام دهم. اسمیت تقریبا دوسال برای راه اندازی کسب‌وکار نوپای خود تلاش کرد، تا زمانی که توانست بیش از 2 میلیون دلار سرمایه گذاری اولیه از سوی سرمایه گذاران جذب کند. او در طول آن زمان تمام پس انداز خود را به کسب‌وکارش وارد کرد، درحالی که تلاش می‌کرد علاقه سرمایه گذاران بالقوه را جلب کند. به عقیده او، «پایداری یکی از مهم ترین چیزهایی است که باید برای گرفتن سرمایه داشته باشید».

اسمیت 36 ساله، برند «سیمپل میلز» را به یکی از بزرگ‌ترین برندهای اسنک‌های اورگانیک در آمریکا تبدیل کرد که کراکر، کوکی و مخلوط‌های تهیه شده از آرد دانه‌ها و مغزها را در بیش از 30 هزار فروشگاه‌ در سراسر آمریکا به فروش می‌رساند. غول غذاهای آماده، فلاور فودز به تازگی «سیمپل میلز» را به قیمت 795 میلیون دلار خریداری کرده است.

تحت هر شرایطی به راهتان ادامه دهید

زمانی که اسمیت، «سیمپل میلز» را آغاز کرد به عنوان مشاور برای شرکت خدمات حرفه‌ای «دلوید» کار می‌کرد. او رویای راه انداختن کسب‌وکار خود را داشت که غذاهای سالم‌تر و با فرآوری کمتر نسبت به غذاهایی که معمولا در قفسه‌ فروشگاه‌ها یافت می‌شوند تولید کند. او با پخت کلوچه در آشپزخانه خود شروع کرد و پس از آن یک آشپزخانه ارزان خارج از شهر برای ادامه کار اجاره کرد. اسمیت در طول سال اول، فروشگاه‌های محلی را مجاب کرد تا محصولات او را عرضه کنند و محصولاتش به پرفروش‌ترین کلوچه‌های سایت آمازون تبدیل شد.

ولی گسترش یک کسب‌وکار جدید گران است و اسمیت دریافت که اگر می‌خواهد به رشد ادامه دهد، کارمند استخدام کند و به یک دفتر نقل مکان کند باید سرمایه گذاری جذب کند. او 70 هزار دلار از پس انداز خود را خرج کرده بود و هنوز به پول بیشتری نیاز داشت، بنابراین خودروی خود را فروخت و از والدینش کمک گرفت؛ آنها مجبور شدند برای گرفتن وام خانه‌شان را در رهن قرار دهند تا به ادامه کسب‌وکار او کمک کنند.

اما حتی در آن لحظات که ممکن بود پول کافی برای ادامه راه نداشته باشد پایداری اسمیت سبب شد او فکر اینکه کسب‌وکارش ممکن است شکست بخورد را به خود راه ندهد. به اعتقاد او، باید تحت هر شرایطی به راه خود ادامه داد.

 

اسمیت