به گزارش اکوایران، در هفته‌های اخیر، رهبران بریتانیا و فرانسه گفت‌وگوها درباره چنین مأموریتی را تشدید کرده‌اند.

مدودف که در حال حاضر معاون شورای امنیت روسیه است، روز یکشنبه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، و «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا، «خود را به نادانی زده‌اند.»

مدودف تأکید کرد: «بارها به آن‌ها گفته شده که حافظان صلح باید از کشورهای غیرناتویی باشند. اما نه، آن‌ها می‌خواهند ده‌ها هزار نیرو بفرستند—واضح بگویید، شما می‌خواهید به نئونازی‌های کی‌یف کمک نظامی کنید.»

به گزارش اکوایران، او نتیجه‌گیری کرد: «این یعنی جنگ با ناتو. با دونالد ترامپ مشورت کنید، فرومایه‌های حقیر!»

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، پیش‌تر استدلال مشابهی را مطرح کرده بود و گفت که استقرار نیروهای نظامی ناتو در اوکراین، حتی تحت عنوان حافظان صلح، به معنای «مداخله مستقیم، رسمی و آشکار کشورهای ناتو در جنگ علیه روسیه» خواهد بود.

اوایل این ماه، استارمر اعلام کرد که بریتانیا و فرانسه آماده‌اند تا رهبری یک «ائتلاف داوطلبان» را برای حمایت نظامی از کی‌یف بر عهده بگیرند، از جمله اعزام نیرو و هواپیما.

او پس از یک نشست اضطراری در لندن گفت: «همه کشورها ممکن است نتوانند مشارکت کنند، اما این به معنای انفعال ما نیست. در عوض، کشورهای داوطلب برنامه‌ریزی را با فوریت بیشتری پیش خواهند برد.»

استارمر در ادامه توضیح داد: «بریتانیا آماده است تا با اعزام نیروهای زمینی و استقرار هواپیماها، همراه با دیگر کشورها، از این طرح حمایت کند.»

ماکرون هم گفت که نیروهای غربی فقط در صورتی وارد اوکراین خواهند شد که شرایط در محل برای آن‌ها امن باشد.

بر اساس گزارش ایسنا، با این حال «جورجیا ملونی» نخست‌وزیر ایتالیا که همراه با چندین رهبر دیگر در این نشست حضور داشت، تأکید کرد: «حضور نیروهای ایتالیایی در اوکراین هرگز در دستور کار نبوده است.»

در مقابل، «جاستین ترودو» نخست‌وزیر وقت کانادا اعلام کرد که اتاوا در حال بررسی تمام گزینه‌های ممکن است و اعزام نیرو به اوکراین را رد نمی‌کند.

به گزارش راشا تودی، استارمر، با تأکید دوباره بر آمادگی بریتانیا برای اعزام نیرو به منطقه جنگی، اوایل این ماه به پارلمان گفت که این اقدام به حمایت ایالات متحده بستگی خواهد داشت.

روز دوشنبه، «لارس لوکه راسموسن» وزیر امور خارجه دانمارک، به رادیو DR گفت: «اگر به مرحله‌ای برسیم که برای برقراری آتش‌بس یا توافق صلح، حضور اروپا ضروری باشد، دانمارک از لحاظ اصولی آماده است.»

این در حالیست که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین ماه گذشته در واکنش به احتمال ورود نیروهای ناتو به اوکراین، گفت که چنین اقدامی برای روسیه «کاملا غیرقابل‌قبول» خواهد بود و پیامدهای آن برای امنیت ملی روسیه را یادآور شد.

به گزارش اکوایران، حمله جسورانه نظامی اوکراین در داخل روسیه این هفته تقریباً به همان سرعتی که تابستان گذشته آغاز شده بود، به پایان رسید.

پیشروی سریع نیروهای روسیه در روزهای اخیر، نیروهای باقی‌مانده اوکراینی را به‌طور فزاینده‌ای در محاصره قرار داد، و تا آخر هفته، آن‌ها از بیشتر مناطق استان کورسک خارج شده بودند و تنها نوار باریکی از این منطقه را در اختیار داشتند.

بر اساس گزارش وال‌استریت‌ژورنال، این عملیات هفت‌ماهه، متحدان اوکراین را با قدرت و جسارت خود شگفت‌زده کرد و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را در موقعیتی دشوار قرار داد. پس از آنکه پوتین در سال ۲۰۲۲ تلاش کرد ارتش خود را برای تصرف کی‌یف بفرستد، اکنون خود را در موقعیتی یافته بود که باید مانند استالین، برای بیرون راندن یک ارتش خارجی از خاک روسیه تلاش کند.